Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands sluit zelfs Van Gaal niet uit bij PSV

4 januari 2012 19:41

In de nieuwe uitgave van Voetbal International laat Marcel Brands weten op voorhand geen enkele kandidaat uit te sluiten voor de functie van hoofdcoach bij PSV. Hij wil alle tijd nemen om de juiste man te vinden.

Zelfs een trainer als Louis van Gaal wil hij niet uitsluiten, ondanks diens historie bij Ajax. "Ik vind Louis een toptrainer, en toptrainers kunnen in mijn optiek bij elke topclub werken", zegt Brands in gesprek met Voetbal International.

"Als we straks eind juni aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen beginnen, moet er een nieuwe trainer zijn. Het gaat om de persoon, niet om het moment. Ik wacht liever een dag dan dat ik overhaast een beslissing moet nemen."




Tags

brands gaal historie optiek overhaast toptrainer toptrainers voorhand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte