Transparent
Inloggen
Sluiten

Portugese media melden ook akkoord Labyad met Sporting [update]

5 januari 2012 18:51 - O Jogo

Inmiddels melden Portugese media na eerdere verwijzingen in Portugal naar het artikel in De Telegraaf ook zelf dat Sporting Lissabon een akkoord zou hebben bereikt met Zakaria Labyad over een contract voor 5 seizoenen. In november was een en ander al vergevorderd. Volgens O Jogo bereikten beide technisch directeur Carlos Freitas van Sporting Lissabon begin januari een principe-akkoord met Labyad en zouden alle juridische stappen genomen zijn om de overgang af te ronden, binnen een half jaar voor afloop van diens contract. Alleen PSV zou nog geïnformeerd moeten worden over de overgang komende zomer.

Labyad zelfde wilde tegenover O Jogo niet reageren. "Sorry, maar ik kan er op dit moment niets over zeggen. Echt niet."

De technisch directeur van Sporting wilde vanavond tegenover Jornal de Noticias weinig kwijt. "PSV weet van onze intenties, de speler weet van onze intenties. Meer is er op dit moment niet over te zeggen."

Meer op O Jogo




Tags

labyad sporting jogo lissabon bereikten carlos freitas jornal noticias portugal telegraaf vergevorderd verwijzingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage