Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Quiz: Ben jij de ultieme PSV kenner?

9 januari 2012 10:38

De Supportersvereniging PSV daagt alle PSV fans uit! Na het grote succes in 2011 gaan ze weer op zoek naar de ultieme PSV kenner!

Wie gaf de assist op de 2-0 van Phillip Cocu in de halve finale van de Champions League tegen AC Milaan? Welke Braziliaan scoorde vaker voor PSV, Romario of Ronaldo? Welke club schakelde PSV uit in de kwartfinale van de Europa cup III in het seizoen 1977/1978? Zo maar een aantal voorbeelden van vragen die gesteld kunnen worden tijdens de Grote PSV Quiz op vrijdag 10 februari aanstaande. Voor alle PSV fans is dit dé kans om hun PSV kennis te meten met die van andere PSV fans.

De Supportersvereniging PSV gaat op 10 februari 2012 weer op zoek naar de allergrootste PSV kenner. De fantastische quizavond vindt uiteraard plaats in het PSV Supportershome en zal aanvangen vanaf 20.00 uur. Voor de grootste kenners zijn er weer verschillende mooie prijzen beschikbaar!

Quizmaster van de avond is: Björn van der Doelen

Inschrijven voor de quizavond, kan op de avond zelf aan de deur, maar vol = vol. Wil men zeker zijn van deelname? Dan is inschrijving nu al mogelijk via activiteiten@supver-psv.nl. Dit onder vermelding van lidmaatschapsnummer en adresgegevens.




Tags

kenner quiz quizavond supportersvereniging aanvangen adresgegevens allergrootste braziliaan cocu daagt inschrijving kenners lidmaatschapsnummer milaan quizmaster romario ronaldo schakelde supportershome supver vermelding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte