Transparent
Inloggen
Sluiten

Rabiu Ibrahim tekent voor 3,5 jaar bij Celtic

18 januari 2012 19:26 - Celtic

Het Schotse Celtic heeft zojuist bekendgemaakt Rabiu Ibrahim voor 3,5 jaar te hebben vastgelegd. De overeenkomst hangt alleen nog af van het verkrijgen van een werkvergunning. De middenvelder maakte een dusdanige indruk tijdens zijn proefperiode dat de Schotten hem direct voor 3,5 jaar wilden vastleggen. PSV en Rabiu Ibrahim kwamen eind vorig jaar in gezamenlijk overleg tot ontbinding van diens contract omdat er bij PSV te weinig perspectief voor hem was.

"We zijn erg onder de indruk van hem. In mijn ogen is het een heel getalenteerde speler die een enorme toegevoegde waarde kan zijn voor dit team. Het is een spelmaker, heeft overzicht en voetbalintelligentie,' zo liet de manager van de club weten.

Meer op Celtic




Tags

rabiu celtic getalenteerde ontbinding proefperiode verkrijgen voetbalintelligentie werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje