Transparent
Inloggen
Sluiten

Wielaert verhuurd met optie tot koop

12 oktober 2001 23:31

Verslaggever: RvW

PSV en NEC zijn vandaag overeengekomen over het verhuren van de verdediger Rob Wielaert van PSV aan de club uit Nijmegen. NEC heeft ook een optie tot koop bedongen welke het aan het einde van het seizoen kan uitoefenen. Wielaert was al eerder uitgeleend, hij kwam ??n seizoen lang uit voor FC Den Bosch waar hij kampioen werd van de toenmalige Toto Divisie. Hij werd teruggehaald door PSV maar in Eindhoven heeft hij zich dit seizoen opnieuw niet in de basis kunnen spelen en moest hij zijn concurrenten Jurgen Colin en Ernest Faber voor laten.

Nu ook Andr? Ooijer weer hersteld lijkt van zijn blessure leek het PSV en de speler zelf beter om hem te verhuren aan een club waar hij wel kans maakt om wekelijks in actie te kunnen komen. Na een gesprek met NEC-trainer Johan Neeskens was het voor Wielaert duidelijk dat NEC de juiste club was. Als hij dit seizoen goed presteert is de kans dus groot dat hij definitief zal worden overgenomen door NEC.

Meer op




Tags

wielaert colin faber neeskens ooijer uitgeleend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage