Transparent
Inloggen
Sluiten

Concurrentiestrijd keepers: 'als je daar niet mee om kunt gaan, hoor je niet bij PSV'

21 januari 2012 08:39

Fred Rutten wilde vrijdag nog geen duidelijkheid geven over wie de eerste keeper wordt. Hij geeft gewoontegetrouw ook de spelers pas enkele uren voor de wedstrijd duidelijkheid. De trainer van PSV gaf aan geen van beide sluitposten voor de rest van het seizoen tot eerste keeper te bombarderen.

De concurrentiestrijd krijgt de komende tijd dus hoe dan ook een vervolg. „Als je daar niet mee om kunt gaan, hoor je niet bij PSV," zo liet Rutten weten tegenover De Telegraaf.

De PSV watchers gaan er allemaal van uit dat Rutten voorlopig voor Andreas Isaksson kiest.

Beide keepers moeten spelen komende maanden om hun positie bij het nationale elftal niet in gevaar te brengen in aanloop naar het EK. "Ik ben trainer van PSV, geen bondscoach van Zweden of Polen", zo gaf Rutten in een reactie aan zich daar niets van aan te trekken.




Tags

rutten andreas bombarderen gewoontegetrouw isaksson polen sluitposten telegraaf uren watchers zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte