Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Broers Van de Kerkhof: "Rijvers groter dan Hiddink”

21 januari 2012 12:26

Niet de bewierookte Guus Hiddink maar Kees Rijvers was de grootste PSV-trainer aller tijden. Dat vinden Willy en René van de Kerkhof.

De twee vaste analisten van Omroep Brabant waren vrijdagnacht te gast in het programma Brabantse Nachten Zijn Lang. Volgens de broers was Rijvers de man die van PSV een topclub maakte.

Rijvers bouwde het elftal
"Rijvers heeft op zijn eigenwijze manier PSV groot gemaakt", zegt Willy. "Guus kwam meer in een gespreid bedje terecht met alle grote spelers die er al waren." René vult aan: "Rijvers moest een elftal bouwen." Voor de broers was Rijvers voor PSV wat Michels voor Ajax en Happel voor Feyenoord was. Toch hebben beide broers ook grote waardering voor Hiddink die ze beiden graag bij PSV zouden zien terugkeren. Hun eerste keus is echter Bert van Marwijk, de huidige bondscoach van Oranje.

Tikkie Terug
Vanaf maandag zijn de gebroeders Van de Kerkhof weer wekelijks op Omroep Brabant radio te horen in hun rubriek Tikkie Terug rond tien voor negen.




Tags

rijvers broers hiddink kerkhof willy bedje bewierookte eigenwijze feyenoord gebroeders happel marwijk michels nachten oranje vrijdagnacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm alchemist bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage