Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV speelt met 1-1 gelijk in Utrecht

22 januari 2012 18:24

PSV heeft verzuimd koploper te worden. De ploeg kwam niet verder dan 1-1 uit bij FC Utrecht en profiteerde daardoor niet van het puntenverlies van AZ tegen Ajax.

Voor rust had PSV de controle, maar speelde het in een veel te laag tempo om het het verdedigende FC Utrecht echt lastig te maken. PSV creëerde veel te weinig kansen.

Na rust schroefde PSV het baltempo op. Het was vervolgens FC Utrecht dat via een van de spaarzame mogelijkheden op voorsprong kwam. Marcelo gleed uit en Lilipaly schoof de bal in de verre hoek binnen.

Een paar minuten later zette Toivonen PSV alweer op gelijke hoogte. Hij kreeg de bal in het strafschopgebied vrij plotseling voor de voeten, aarzelde niet en schoot hard binnen. PSV moest daarna op zoek naar de winnende treffer. De Eindhovenaren kregen wel enige mogelijkheden, maar het was te weinig om de zege echt af te dwingen.




Tags

utrecht aarzelde baltempo creeerde gleed lilipaly marcelo puntenverlies schoof schroefde spaarzame toivonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte