Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: gelijkspel extra zuur omdat je koploper kon worden

22 januari 2012 19:15

Voor de camera van Eredivisie Live was Fred Rutten uiteraard teleurgesteld over het gelijkspel, zeker omdat de ploeg daarmee de koppositie liet liggen. "Je bent vandaag veel en veel beter. Maar baltempo was in de eerste helft veel te traag. In de tweede helft kwam daar wel reactie op en speelden we in een hoger tempo. Dan zie je dat we ook meer kansen krijgen. Het is dan wel heel vervelend dat we hier twee punten laten liggen."

"Er was een mogelijkheid voor FC Utrecht door een communicatiefout achterin. Daarna maken we een goed doelpunt en werd het pas een echte wedstrijd. We kregen nog een aantal kansen, maar hij gaat er dan niet in. Dit is een start die je niet wenst. Het is zuur omdat je koploper kon worden. Maar hiermee is nog niet alles verloren."




Tags

rutten zuur baltempo eredivisie utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage