Transparent
Inloggen
Sluiten

Plan SupportersContact voor ombudsman wordt uitgevoerd

5 maart 2000 01:34

Verslaggever: RvW

Het plan, dat nu al weer een jaar geleden aan PSV werd gepresenteerd door het Supporterscontact, om een soort ombudsman in te voeren waar supporters met vragen en klachten naar toe kunnen, zal op korte termijn door PSV worden ingevoerd. Bij PSV zal een soort ombudsman bereikbaar worden voor fans die met vragen en klachten zitten, maar ook kunnen supporters er terecht met ideeen waar indien mogelijk iets mee gedaan zal worden.
Marisol Alvares zal deze taak bij PSV gaan invullen.

Een en ander zal gebeuren onder de naam 'fandesk', waar je nu al terecht kan op een telefonisch nummer alwaar de meestgestelde vragen door een computer beantwoord kunnen worden.

Het plan dat vorig jaar door Supporterscontact gelanceerd werd om de communicatie tussen PSV en supporters te verbeteren en het contact tussen PSV en haar supporters te versterken, zal nu dus ook uitgevoerd gaan worden.

Of een en ander in de praktijk ook zal gaan werken zoals de bedoeling is, zal nog moeten blijken.

Bij de start gaat het immers al direct mis, doordat de supporters die het plan hebben ontwikkeld, er niet bij betrokken werden en nooit op de hoogte zijn gesteld van het feit dat het plan wordt uitgevoerd.

De hele gang van zaken rond de invoering van het communicatie plan verdiend sowieso allerminst een schoonheidsprijs vanwege de onfatsoenlijke manier waarop met deze supporters is omgegaan en de manier waarop de baan van 'ombudsman' aan een ander persoon was toegezegd dan de persoon die nu de nieuwe 'ombudsvrouw' van PSV is geworden.

Haar wacht een schone maar zeer moeilijke taak binnen PSV om het contact met de supporters te verbeteren en de supporters ene stem te geven en een plek waar zij terecht kunnen met hun ideeen, klachten, suggesties etc. Een taak waarvan de uitvoering heel belangrijk zal worden voor de toekomst van PSV.

Meer op




Tags

ombudsman supporterscontact uitgevoerd allerminst alvares alwaar baan beantwoord bereikbaar computer fandesk gelanceerd marisol meestgestelde ombudsvrouw onfatsoenlijke schone uitvoering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage