Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV vertrokken naar Rome

14 oktober 2001 17:35

Verslaggever: RvW

De selectie van PSV is zojuist vertrokken naar Rome voor het duel van aanstaande dinsdag tegen Lazio Roma (20.45 uur). Morgen zal de selectie om 19.00 uur een training afwerken in het stadion van Lazio om aan de omstandigheden te kunnen wennen. Voorafgaand daaraan staat een persconferentie op het programma in het stadion. Lazio Roma zal aan het begin van de middag al een persconferentie geven met het oog op het Champions League treffen van dinsdag.

PSV heeft eigenlijk minimaal een gelijkspel nodig in Rome om er goed voor te blijven staan in de Poule. Nantes en Galatasaray staan net als PSV op 6 punten. Dat zal sowieso al moeilijk genoeg zijn aangezien Rome weer bijna over alle sterren kan beschikken en nog op 0 punten staat en dus voor eerherstel en minimaal de derde plaats (welke recht geeft op UEFA Cup voetbal) zal vechten.

Meer op




Tags

rome lazio roma eerherstel galatasaray nantes uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte