Transparent
Inloggen
Sluiten

De eerste supporters vertrokken naar Rome

14 oktober 2001 21:25

Verslaggever: RvW

De eerste PSV fans vertrokken zondagavond met bussen van de Supportersvereniging op weg naar Rome. Maandag volgen nog georganiseerde vluchten en zullen tientallen PSV fans klaar zijn voor het vertrek naar Rome op eigen vervoer. In het Forum voor de uitwedstrijden wordt zoals gebruikelijk de mogelijkheden voor de reis, zowel georganiseerd als op eigen vervoer, besproken. Wegens enige onvrede over de prijzen van de georganiseerde reizen en het afblazen van de dagvlucht van de supportersvereniging vliegen verschillende fans met eigen vervoer. Kaartverkoop aan het stadion lijkt in ieder geval geen enkel probleem. Het stadion zal voor het Champions League duel lang niet uitverkocht raken, net als het PSV vak.

Meer op




Tags

rome vervoer supportersvereniging dagvlucht onvrede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte