Transparent
Inloggen
Sluiten

Spelers blij met terugkeer Reis, maar op het veld heeft hij geen vrienden

27 januari 2012 08:16

Technische staf en spelers liet in het Algemeen Dagblad weten blij te zijn dat ze Jonathan Reis weer terugzien op het veld. "Ik vind het geweldig dat hij weer op het veld staat," aldus Wilfred Bouma. "Ik ben zelf lang geblesseerd geweest, dus ik weet hoe loodzwaar de weg terug is. Natuurlijk had ik liever gezien dat hij weer voor PSV had gevoetbald."

"Het is mooi om zijn lach weer te zien, de lach die ook anderen vrolijk maakt. Nee, ik verwijt hem niks. Dat Jonathan nu voor Vitesse voetbalt is niet mijn zaak. Dat is voetbal," aldus aanvoerder Toivonen.

Hij komt in het veld waarschijnlijk landgenoot Marcelo tegen. Rutten maakt zich geen enkele zorgen dat die de terugkerende Reis niet zou durven aanpakken. "Op het veld heeft Marcelo geen vrienden. Daar maak ik me geen zorgen over."




Tags

jonathan lach marcelo bouma landgenoot loodzwaar rutten terugzien toivonen vitesse vrolijk wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage