Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans steeds negatiever over kansen PSV

14 oktober 2001 21:48

Verslaggever: BvT

De supporters van PSV worden langzamerhand steeds negatiever over de kansen van de club om het kampioenschap te prolongeren. Zo'n twee weken geleden gaf nog ruim tweederde van de fans aan dat het de hoop nog niet had opgegeven. Nu vindt nog slechts een kwart van de supporters het realistisch te verwachten dat PSV nog kampioen kan worden, volgens de PSV Poll.

De vraag was of PSV zich vanaf nu volledig op de Champions League moet gaan richten, met het risico dat dat nog meer verliespunten in de competitie oplevert. Een kleine twintig procent van de deelnemers aan de PSV Poll vindt dat een goed idee, terwijl een meerderheid van 52,3% vindt dat de club zich dat niet kan veroorloven omdat de 2e of 3e plaats dan in gevaar komt.

De nieuwe PSV Poll gaat over de plannen van PSV om de organisatie te "verengelsen". Naar het voorbeeld van Manchester United zou Gerets een Ferguson-achtige gaan vervullen, met bijvoorbeeld Erwin Koeman als veldcoach. Is dit een goed idee of moet PSV vasthouden aan de huidige structuur?

Meer op




Tags

poll erwin ferguson gerets koeman opgegeven prolongeren tweederde veldcoach verengelsen verliespunten veroorloven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage