Transparent
Inloggen
Sluiten

Zwaarbevochten 3-1 zege voor PSV op Vitesse

27 januari 2012 21:55

PSV heeft een zwaarbevochten overwinning behaald op Vitesse. PSV won uiteindelijk met 3-1 na een beslissend doelpunt ver in blessuretijd van Manolev.

In de eerste helft was PSV sterker tegen een erg verdedigend Vitesse. PSV kon echter maar weinig creëren. Na een half uur spelen opende Tim Matavz de score. Hij trof vanuit de rebound doel, nadat Velthuizen een schot van Labyad niet onder controle kreeg. Op de counter was Vitesse ook enkele malen erg dreigend.

Na rust kwam Vitesse echt in de wedstrijd. De ploeg ging op zoek naar de gelijkmaker, waardoor een gelijkwaardiger wedstrijd ontstond. Een kwartier voor tijd leken de PSV fans rustig adem te kunnen halen. Dries Mertens speelde zich vrij en schoot fantastisch binnen. Het was echter invaller Havenaar die zes minuten voor tijd de spanning volledig terugbracht in de wedstrijd door de 2-1 binnen te koppen. Hij profiteerde van een ongelukkig moment van Marcelo. In de slotfase maakte Vitesse het nog heel spannend en was het bibberen op de tribune. Gebruikmakend van de ruimte was het uiteindelijk Manolev die drie minuten in blessuretijd via een schuiver de wedstrijd kon beslissen.




Discussieer mee op de forums


Tags

vitesse zwaarbevochten manolev bibberen counter dries gebruikmakend gelijkwaardiger havenaar labyad malen marcelo matavz mertens rebound schuiver terugbracht tim velthuizen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte