Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Van Gaal naar voren geschoven als mogelijke kandidaat bij PSV

30 januari 2012 22:30

Na eerdere namen van o.a. Van Marwijk, Advocaat en Hiddink en de minder ervaren kandidaten Cocu en Faber, duikt in de media - heel voorzichtig - ook de naam van Louis van Gaal op als kandidaat om Fred Rutten op te volgen.

Vorige week zondag kwam Telegraaf journalist Valentijn Driessen bij Eredivisie Live met het nog onbevestigde gerucht dat Louis van Gaal gesprekken met PSV gehad zou hebben. Journalisten van de krant probeerden het bericht diezelfde avond nog bevestigd te krijgen, zo liet hij weten. Dat lukte niet en de krant besloot het daarom ook niet af te drukken in haar uitgave.

Vandaag was het de beurt aan PSV watcher Thijs Slegers. In het voetbaldiscussie programma Voetbal International op RTL7 noemde hij Louis van Gaal samen met Bert van Marwijk als twee belangrijke kandidaten bij PSV. Beiden hebben overigens verplichtingen voor komend seizoen bij respectievelijk Ajax en Oranje.




Tags

gaal marwijk advocaat cocu driessen duikt eredivisie faber hiddink onbevestigde oranje rutten slegers telegraaf voetbaldiscussie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage