Transparent
Inloggen
Sluiten

Khalid Sinouh en Jan Heintze in Forza PSV

3 februari 2012 15:51 - Omroep Brabant - Forza PSV

Hij is derde doelman bij PSV en je zou kunnen zeggen dat Khalid Sinouh in de herfst van zijn carrière zit. Daarom is de 36-jarige Amsterdammer al een beetje bezig met het leven na het voetbal. Zo geeft hij al een tijdje samen met zijn vrouw een blad uit voor een door voetbalvrouwen en deze week ging hij aan de slag als voetbalcommentator. Voor Eurosport gaf hij commentaar bij een wedstrijd om de Afrika Cup: Marokko – Niger. Forza PSV was erbij.

Georginio Wijnaldum verraste deze week enkele jongeren die deelnemen aan De Dutch Career Cup met officiële PSV-tenues. Dat is een programma waarin jongeren met een beperking worden klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Ze spelen voetbaltoernooien door het hele land en worden daarnaast begeleidt bij het zoeken naar een baan. De collega’s van PSV TV maakten een verslag van een training van het PSV-team en waren bij de overhandiging van de tenues. Het resultaat daarvan zie je in Forza PSV.

In ‘De Elf van’ deze week misschien wel de beste linksback die PSV ooit heeft gehad heeft: Jan Heintze. Ook hij stelt zijn favoriete PSV-elftal aller tijden samen in Forza PSV. Daarnaast hoor je natuurlijk het laatste nieuws over PSV in de ‘De week van PSV’, komen supporters aan het woord en kijken we vooruit op de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo. Dat en meer in Forza PSV. Iedere vrijdag vanaf 18 uur op Omroep Brabant TV. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald.

Meer op Omroep Brabant - Forza PSV




Tags

forza heintze sinouh tenues afrika almelo arbeidsmarkt baan begeleidt beperking blad career dutch eurosport heracles herhaald klaargestoomd marokko niger overhandiging verslag voetbalcommentator voetbaltoernooien voetbalvrouwen wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage