Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: spel was heel goed, maar met zure smaak naar Eindhoven

5 februari 2012 17:07

Fred Rutten was na het gelijkspel tegen Heracles voor de camera van Eredivisie Live gefrustreerd over het puntenverlies. "Qua spel was ik zeer tevreden. Voor het eerst na de winterstop speelden we zoals we kunnen. Veel kansen gecreerd, controle over de wedstrijd en goed druk gezet naar voren. Eigenlijk was alles aanwezig, maar het heeft geen drie punten opgeleverd. Het is heel frustrerend als je zo bepalend bent in de wedstrijd en dan met een punt naar huis gaat. We waren een beetje besluiteloos voor de goal. Ik ga met een hele zure smaak naar Eindhoven. De grondhouding van het team was uitstekend, maar het ontbrak aan rendement. Zij kregen eigenlijk nauwelijks kansen. We moeten dit heel snel wegstoppen en aan de volgende wedstrijd gaan denken."




Tags

rutten zure besluiteloos eredivisie gecreerd grondhouding heracles puntenverlies wegstoppen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte