Transparent
Inloggen
Sluiten

Nilis tekent bij Aston Villa

5 maart 2000 17:52

Verslaggever: RvW

Luc Nilis heeft vanmiddag een tweejarig contract bij Aston Villa getekend. Luc Nilis gebruikte het vrije carnavalsweekend om medisch gekeurd te worden bij Aston Villa en een wedstrijd van Aston Villa mee te maken.

Tegenover de Engelse pers liet hij weten altijd al gedroomd te hebben eens in de Premier League te kunnen spelen. Met name de sfeer in de stadions en het enthousiasme waarmee er in Engeland gespeeld wordt, spreekt hem zeer aan, aldus Nilis.

De Belgische spits van PSV had een vrije transfer omdat zijn contract aan het einde van het seizoen afloopt. Hij kon naar verschillende clubs waaronder Racing Genk en Sheffield Wednesday, maar koos uiteindelijk voor Aston Villa.

Meer op




Tags

villa nilis carnavalsweekend engeland gedroomd genk sheffield tweejarig wednesday

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage