Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij ZEER openhartig in AD; Wil Cocu terughalen

16 oktober 2001 08:11

Verslaggever: RvW

Voorzitter Harrie van Raaij van PSV had vandaag een wel zeer openhartig interview met het Algemeen Dagblad. Daarin ging hij o.a. in op de huidige malaise van PSV. Hij liet overduidelijk weten dat gerets beter zal moeten communiceren met de groep, een van de redenen waarom Erwin Koeman bij de groep is gehaald. Ook liet hij weten dat er splitsingen in de spelersgroep zitten van verschillende spelersgroepen.

Van Raaij ging verder in op de wens en de afspraak met Cocu om aan het einde van zijn contract bij Barcelona nadrukkelijk te gaan praten over een terugkomst bij PSV. Voor PSV zou het natuurlijk erg goed uitkomen als dat samnvalt met het vertrek van Van Bommel, met wie een vaste transfersom afgesproken is.

Tenslotte liet Van Raaij weten dat hij niet meer geloofd in een samenwerkingsverband met EVV Eindhoven. 'De cultuurkloof bleek te groot', reden waarom nu de banden met MVV versterkt worden.

Veel meer over de onthullingen van Van Raaij in Algemeen Dagblad.

Meer op




Tags

raaij cocu openhartig barcelona bommel communiceren cultuurkloof erwin evv geloofd gerets koeman malaise samenwerkingsverband samnvalt spelersgroepen splitsingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage