Transparent
Inloggen
Sluiten

Wegereef: Mertens heeft me beetgenomen

12 februari 2012 18:43

Scheidsrechter Wegereef was na afloop voor de camera van Eredivisie Live duidelijk over de penalty voor PSV. Opmerkelijk genoeg had hij de beelden in de rust al gezien en direct excuses aangeboden aan De Graafschap. "Het was absoluut geen overtreding. Ik heb dat in de rust ook tegen de mensen van De Graafschap gezegd. 'Sorry jongens, helemaal verkeerd ingeschat.' Dit is 100% balen. Voor een scheidsrechter is dit ook het gevoel alsof je met 4-1 verloren hebt,of nog erger. Voor mijn volle overtuiging zette Wormgoor een blok en bracht hij Mertens ten val. Dan zie je vervolgens in de rust dat je er faliekant naast zit. Dat is vreselijk balen. Het enige wat je dan kan doen is de tweede helft zo goed mogelijk afmaken en niet de fout maken om dat te gaan compenseren, want dan ga je een tweede fout maken."

"Of Mertens gestraft moet worden? Ik ga daar niet over. Maar ik voel me wel op een vreselijke manier beetgenomen. En dat geldt niet alleen voor mij, maar natuurlijk ook voor De Graafschap."




Tags

mertens beetgenomen graafschap wegereef eredivisie faliekant opmerkelijk val wormgoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte