Transparent
Inloggen
Sluiten

'Van Bommel wacht op nieuwe coach PSV, irritatie over Van Raaij'

14 februari 2012 07:06

Zaakwaarnemer Raiola haalde namens Mark van Bommel in De Telegraaf uit naar Harry van Raaij. "Ik weet niet of we boos moeten zijn of dat we medelijden met die man moeten hebben. Van Raaij heeft alle wetten van fatsoen overtreden. Hij hoeft voorlopig niet meer te bellen. Dit is not done. Als je iets opneemt en uitzendt, moet je dat vooraf melden."

Volgens Raiola staat Van Bommel wel volledig achter de inhoud van het telefonisch onderhoud. "Mark gaat niet met Van Gaal werken, daar is hij groot en sterk genoeg voor. We wachten nu eerst rustig af welke trainer naar Eindhoven gaat. In maart of april nemen we een beslissing, dat hebben we ook met AC Milan afgesproken. De kans is aanwezig dat Mark volgend seizoen bij PSV speelt, want er is interesse van beide kanten. Dat er de laatste tijd geen contact meer is geweest tussen beide partijen, zegt niets. We hoeven niet elke dag met elkaar te bellen om het weer in Nederland te bespreken.”




Tags

bommel raaij irritatie raiola done fatsoen gaal inhoud medelijden milan nederland onderhoud overtreden telegraaf uitzendt wetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage