Transparent
Inloggen
Sluiten

2e uitnederlaag brengt PSV in lastig parket

16 oktober 2001 22:41

Verslaggever: RvW

PSV kwam woensdagavond net tekort in Rome. PSV verloor met 2-1 en leed daarmee haar tweede nederlaag in de Champions League. De andere wedstrijd in de poule tussen Galatasaray en Nantes bleef op 0-0. PSV lijkt daarmee in de laatste twee wedstrijden, uit bij Galatasaray en thuis tegen Nantes minimaal 4 punten te moeten halen voor de tweede plaats in de poule. Bij negatieve resultaten kan PSV zelfs nog vierde worden en geheel uitgeschakeld worden voor Europees voetbal.

PSV speelde verdedigend, maar kwam lange tijd gelijkwaardig uit de voeten. Op een moment dat je het niet meer verwachtte, schoot Fiore via een mooie volley de 1-0 binnen. Daarna leek PSV machteloos. Inzaghi leek de wedstrijd te beslissen door een penalty te versieren. Die werd ook benut door Claudio Lopez. Bij de eerste de beste tegenaanval liep PSV echter over Lazio Roma heen en schoot kezman geheel vrijstaand een goede voorzet van de doorgekomen Heintze binnen. Vanaf dat moment had PSV het heft in handen. het wist ook kansen te forceren, maar kon er daar geen van benutten.

Daarmee was de tweede uitnederlaag in de Champions League en feit en loopt de spanning en druk voor de laatste twee duels zeer hoog op.

Stand in de poule:
1. FC Nantes 4- 7 ( 7- 3)
2. Galatasaray 4- 7 ( 3- 3)
3. PSV 4- 6 ( 6- 7)
4. Lazio Roma 4- 3 ( 3- 6)

Meer op




Tags

galatasaray nantes uitnederlaag lazio parket roma doorgekomen fiore gelijkwaardig heintze inzaghi kezman lopez machteloos rome tegenaanval versieren vrijstaand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte