Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: team groeit en is volwassen aan het worden

16 februari 2012 23:20

Fred Rutten was na afloop tevreden over de prestatie van PSV. "Trabzonspor heeft toch een hele aardige status thuis. Het meest vrolijk wordt ik van de manier waarop we vandaag gespeeld hebben. Dit team is echt aan het groeien en volwassen aan het worden. Het team toonde lef en durf door van de goal af te spelen. Op iedere positie wilden we de bal hebben. Dat zat wel heel goed in elkaar. We hadden hier alleen meer afstand moeten nemen, de kansen hadden we ervoor."

"Ik had vooraf al aan het team aangegeven dat we hier een goede overwinning zouden kunnen behalen. Uit de analyse bleek al dat we op het middenveld steeds weer met een man meer zouden komen te staan als we vooruit zouden spelen. Na rust moesten we een en ander repareren na wijzigingen aan hun kant. Toch kregen we daarna het duel weer in handen. Alleen het tegendoelpunt was een smetje, daar maakten we een verkeerde keuze maar dat komt voor in het voetbal. Daarna straalden we als team direct uit dat we hier gewoon gingen winnen."




Tags

rutten durf repareren smetje straalden tegendoelpunt trabzonspor vrolijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage