Transparent
Inloggen
Sluiten

Huistra wil agressie in duels zien van FC Groningen tegen PSV

17 februari 2012 19:27 - FCGroningen

Na een slechte periode hoopt FC Groningen coach Pieter Huistra zondag tegen PSV voor de ommekeer te zorgen. Huistra wil het publiek achter zich krijgen door vanaf de start heel fel te beginnen. "We willen zo goed mogelijk beginnen. En in mijn optiek gaat het dan om druk zetten en agressief in de duels zijn, balbezit houden en beleving uitstralen. De afgelopen twee wedstrijden tegen RKC en VVV is dat wat onder gesneeuwd. Al vind ik niet dat de instelling en inzet niet goed waren. Maar deze zaken kwamen niet goed tot uiting."

"PSV heeft goed gespeeld tegen Trabzonspor, maar hadden een tegenstander die ze liet voetballen. Dat zijn wij niet van plan. PSV is een topclub en dus is voor ons de uitdaging des te groter. Niets is onmogelijk en voor hen is het een vervelende uitwedstrijd die ze niet mogen verliezen. Voor ons is het van belang dat we een team zien dat er vol voor gaat en dat de vonk overslaat naar de tribunes."

In Euroborg moet de thuisclub het zondag doen zonder een drietal geschorsten. Maikel Kieftenbeld, Tim Sparv en Virgil van Dijk zijn niet inzetbaar door schorsingen. Daarnaast ontbreken Koen van de Laak (kuit) en Nicklas Pedersen (knie) bij FC Groningen.

Meer op FCGroningen




Tags

groningen huistra agressie dijk euroborg geschorsten gesneeuwd kieftenbeld koen kuit laak maikel nicklas optiek overslaat pedersen rkc sparv thuisclub tim trabzonspor uitstralen virgil vonk vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte