Transparent
Inloggen
Sluiten

Revalidatie Zanka zeer voorspoedig, heeft training hervat

17 februari 2012 21:14 - Tipsbladet

De clubarts van FC Kopenhagen heeft tegenover het Deense Tipsbladet laten weten dat de revalidatie van PSV-target Zanka zeer voorspoedig verloopt. De verdediger heeft inmiddels de training hervat. Volgens de prognoses na zijn blessure zou hij pas in juni mogelijk weer in actie kunnen komen.

"Als we kijken naar de ernst van de blessure is Mathias nu al zeer vergevorderd," aldus de clubarts. "Elke twee weken testen we hem uitgebreid. We laten hem nog niet in duels gaan op de training. Wanneer hij weer in actie zal komen, durf ik nog niet te zeggen. De competitiestart in maart zal hij zeker niet halen. Maar hij zal volgens mij zeker in actie komen voor de periode van negen maanden die voor de blessure stond dus voor juni. Ik geloof en hoop ook dat hij nog voor zijn vertrek in actie kan komen voor FC Kopenhagen."

PSV heeft de verdediger al enige tijd geleden medisch getest, maar wil de transfer pas afronden na groen licht van de medische staf van PSV.

Meer op Tipsbladet




Tags

revalidatie zanka clubarts kopenhagen afronden competitiestart durf groen prognoses target tipsbladet vergevorderd verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage