Transparent
Inloggen
Sluiten

Blamage voor PSV in Groningen: 3-0

19 februari 2012 14:28

PSV heeft een afstraffing gekregen van FC Groningen. In Groningen werd het 3-0 voor de thuisclub. PSV had nauwelijks in te brengen in het hoge noorden. Manolev liep tegen rood (2x geel op).

FC Groningen was zwaar gehavend door een schorsing van drie belangrijke spelers. De ploeg speelde niet echt goed, maar bleef op wilskracht heel gemakkelijk overeind tegen PSV. Bij de Eindhovenaren ging er werkelijk bijna niets goed.

Voor rust kwam PSV op achterstand toen Suk na een een-twee de bal langs Isaksson kon tikken. Vlak na rust zorgde Bacuna voor de 0-2. Toen ook Manolev nog met rood van het veld moest was het uitzicht op punten voor PSV eigenlijk verdwenen. De tweede gele kaart van Manolev was een discutabele. Hij ging onderuit in het strafschopgebied nadat hij over een uitgestoken been viel. Wiedemijer bestempelde het als een schwalbe.

Uiteindelijk viel ook de 3-0 nog. Na heel slecht verdedigen van PSV zijde schoof de uitgekomen Isaksson de bal in de voeten bij Suk die vanaf 40 eter in een leeg goal kon scoren.




Tags

groningen manolev blamage isaksson suk bacuna bestempelde discutabele eter gehavend schoof schwalbe thuisclub uitgekomen uitzicht wiedemijer wilskracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte