Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Mathias 'Zanka' Jörgensen tekent bij PSV

22 februari 2012 12:07

PSV heeft Mathias 'Zanka' Jörgensen gecontracteerd. De Deense centrale verdediger komt na dit seizoen transfervrij over van FC Kopenhagen. Jörgensen tekende woensdagochtend een vierjarig contract in Eindhoven.

Jörgensen is Deens international. Hij debuteerde in november 2008 in het nationale elftal. Dat jaar werd hij ook verkozen tot Deens voetballer van het jaar.

PSV had Jörgensen al langer in beeld, maar de Deen raakte aan het begin van dit voetbalseizoen ernstig geblesseerd. Hij scheurde zijn kruisband af. Daarop besloot PSV te wachten met een contractaanbieding tot er meer duidelijkheid zou zijn over het verloop van zijn herstel.

Jörgensen noemt het 'prachtig om voor PSV te mogen spelen'. "Dit is een grote club die gaat voor de prijzen, zoals ik gewend ben."




Tags

jorgensen zanka contractaanbieding gecontracteerd kopenhagen kruisband vierjarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage