Transparent
Inloggen
Sluiten

Trabzonspor moest eten op Eindhoven Airport inleveren

23 februari 2012 16:07

Omroep Brabant meldt dat de douane op Eindhoven Airport dinsdag maaltijden van een Turks voetbalteam in beslag heeft genomen. De spelers van het voetbalteam kregen een fikse uitbrander van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Het is verboden om vanuit Turkije vlees, zuivel en eieren in te voeren. Dit om te voorkomen dat bepaalde dierziektes Europa binnenkomen.

Toch mochten de spelers het eten woensdag alsnog meenemen naar hun hotel om het op te eten. De maaltijden die ze niet meer op krijgen, moeten worden vernietigd.

Volgens de zender is het niet duidelijk of het om Trabzonspor gaat. Trabzonspor bevestigde het verhaal echter gisteren al op haar officiële website. De Turkse club bedankt daarin de ambassade in den Haag voor de medewerking bij de problemen.





Tags

trabzonspor airport maaltijden voetbalteam ambassade binnenkomen dierziektes douane eieren turkije turks uitbrander verboden vernietigd vlees voedsel warenautoriteit zender zuivel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage