Transparent
Inloggen
Sluiten

Blij met Engelse structuur

17 oktober 2001 15:10

Verslaggever: BvT

In de PSV Poll werd de afgelopen dagen gevraagd naar de mening van supporters over de nieuwe Engelse structuur die PSV wil gaan invoeren. Naar het voorbeeld van Manchester United zou Gerets een Ferguson-achtige gaan vervullen, met bijvoorbeeld Erwin Koeman als veldcoach. Een ruime meerderheid van de supporters staat achter dit plan: 71,6% vindt dat PSV de juiste weg ingeslagen is.

De nieuwe PSV Poll gaat over de status van Yuri Nikiforov. PSV houdt de samenstelling van de selectie nauwlettend in de gaten en doet spelers met aflopende contracten over het algemeen zeer tijdig nieuwe aanbiedingen. Verdediger Nikiforov lijkt hierop een uitzondering te vormen; zijn contract loopt komende zomer af.

Vorig jaar vormde hij samen met Hofland het onovertroffen centrum van de PSV-verdediging. Dit jaar gaat het echter minder voorspoedig met de Rus. Volgens sommigen komt dat door een gebrek aan vertrouwen van de PSV-leiding, anderen vinden hem simpelweg niet goed genoeg. Moet PSV Nikiforov een nieuw contract aanbieden?

Meer op




Tags

nikiforov poll erwin ferguson gerets hofland ingeslagen invoeren koeman onovertroffen rus veldcoach vormde yuri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte