Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: ik zal Pieters niet overbelasten

25 februari 2012 08:44

In De Telegraaf verklaarde Bert van Marwijk zijn selectie van Erik Pieters voor Oranje. "Het is de laatste echte oefenwedstrijd van Oranje voordat de voorbereiding op EURO 2012 van start gaat. Daar wil ik Erik Pieters graag bij hebben. Hij is een belangrijke speler voor ons, want iedereen weet dat de linksachterpositie niet overmatig bezet is bij het Nederlands elftal. Ik heb bijna dagelijks contact gehad met Phillip Cocu. Bij PSV hoeven ze niet bang te zijn dat ik hem zal overbelasten. Dat heb ik nog nooit gedaan met een speler, omdat ik dan mijn eigen glazen ingooi."

Fred Rutten vindt het belangrijk dat Pieters tegen de Engelsen wedstrijdritme opdoet, maar wil niet dat zijn verdediger de hele wedstrijd in actie komt. "Als Erik geen speelminuten op Wembley krijgt, laat ik hem hier. Dan kan hij dinsdag beter met Jong PSV tegen Genk spelen."




Tags

pieters marwijk overbelasten oranje cocu genk glazen ingooi jong linksachterpositie overmatig rutten telegraaf wedstrijdritme wembley

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage