PSV wint spannende topper tegen Feyenoord: 3-2

26 februari 2012 16:29

PSV heeft de topper thuis tegen Feyenoord gewonnen. Na een spectaculaire wedstrijd won PSV uiteindelijk met 3-2 in het Philips Stadion.

PSV begon sterker aan de wedstrijd. Feyenoord nam gedurende de eerste helft het initiatief over. Aan beide kanten waren er goede kansen te noteren. Op slag van rust kwam PSV op voorsprong. Na een uitstekende aanval kreeg de kans om op simpele wijze de 1-0 binnen te tikken.

Na rust waren er opnieuw kansen voor beide doelen. Feyenoord ontsnapte toen Liesveld een kopstoot van Guyon Fernandez tegen Marcelo niet zag. Mertens leek de wedstrijd te beslissen. Mertens schoot prachtig van afstand binnen. Daarbij blesseerde hij zichzelf, hij moest direct gewisseld worden. Het was juist Fernandez die vervolgens de 2-1 en 2-2 binnenwerkte. PSV moest zoals zo vaak weer terug en liet het glippen. De ploeg kon zich na de 2-2 herpakken en profiteerde optimaal van een bal die doelman Mulder liet glippen. Labyad was er direct bij en schoot de winnende treffer binnen.