Transparent
Inloggen
Sluiten

Bouma en Wijnaldum nemen het op voor Rutten

5 maart 2012 07:16

Fred Rutten is na de afstraffing tegen FC Twente in de media en bij de fans opnieuw onder vuur komen te liggen. Wilfred Bouma en Georginio Wijnaldum namen het in De Telegraaf openlijk op voor de coach van PSV.

"Ik sta nog altijd achter deze tactiek. Zo spelen we altijd en zo wilden we ook nu spelen. Alleen hebben we als spelers de tactiek niet goed uitgevoerd", aldus Wilfred Bouma. Volgens hem is een trainerswissel geen oplossing. "Ik vind gewoon, dat wij als ploeg de trainer in de steek hebben gelaten. Als de ploeg niet uitvoert wat de trainer wil, kan die er ook niks aan doen. Wij hebben niet met het hart gespeeld en dan heb je een probleem."

"Ik sta volledig achter onze manier van voetballen", vond ook Georginio Wijnaldum. "Het ligt alleen maar aan de uitvoering. We gaven veel te gemakkelijk de goals weg. Daarvoor voel ik me medeverantwoordelijk. In de rust hebben we in de kleedkamer op onze flikker gekregen van de trainer. Dat was terecht. Hij had er van tevoren al voor gewaarschuwd, dat dit kon gebeuren, als je op deze manier voetbalt. We zijn vervolgens aan de tweede helft begonnen met de hoop, dat we de achterstand nog goed konden maken. Helaas is dat niet gelukt."




Tags

bouma wijnaldum rutten wilfred flikker gewaarschuwd telegraaf twente uitgevoerd uitvoering uitvoert vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte