Transparent
Inloggen
Sluiten

RKC hoopt Zoet nog een jaar te kunnen huren

7 maart 2012 19:06

Als het aan RKC Waalwijk ligt beschikt de club ook komend seizoen over Jeroen Zoet. In de nieuwe uitgave van Voetbal International laat Ruud Brood weten te hopen dat Zoet nog een jaar kan blijven. "Jeroen is een heel goede keeper, dat heeft hij de afgelopen wedstrijd tegen Excelsior weer bewezen. Hij zit goed in zijn vel en is vrij stabiel aan het worden. Het zou heel mooi zijn als we hem nog een jaar hier kunnen houden. Maar het is de vraag wat PSV met hem van plan is. Als hij terugkeert, dan vind ik dat hij daar echt een kans als eerste keeper verdient. Het lijkt me niet goed als hij straks weer wedstrijdjes op maandagavond gaat spelen. Dan kan hij beter nog een jaartje bij RKC blijven."




Tags

rkc zoet brood excelsior wedstrijdjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage