Transparent
Inloggen
Sluiten

Sanders: 'als wij twijfelen, draaien we daar niet om heen'

8 maart 2012 07:15

Tiny Sanders was in het Algemeen Dagblad openhartig over het gebrek aan steun voor Fred Rutten. 'Wij gaan niet op het ene moment ons vertrouwen in een trainer uitspreken, om hem vervolgens enige dagen later te ontslaan. Ik viel niets voor dat soort opportunisme. Een supporter prikt daar zo doorheen. Of wij de trainer daarmee zwakker maken? Wij zijn open en eerlijk naar buiten toe. Als we twijfelen, draaien wij daar niet om heen."

"Als wij ervan overtuigd waren dat een andere oplossing beter is, dan had de trainer hier niet meer gezeten. Maar inderdaad, over een paar dagen kan het allemaal anders zijn." Een goede wedstrijd doet PSV echter niet van mening veranderen. "Met twee wedstrijden winnen is het niet opeens allemaal goed. Daar zou pas sprake van zijn als een keer een goede reeks wordt neergezet. Maar het is lang geleden dat zoiets is gelukt. Tegen Feyenoord maken we in de slotfase de winnende. Dat betekent niet dat het allemaal goed was."




Tags

sanders feyenoord openhartig opportunisme prikt rutten tiny

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte