PSV op de weg terug met simpele overwinning

20 oktober 2001 19:34

PSV behaalde zaterdagavond in het Philips Stadion een bijzonder makkelijke overwinning op De Graafschap. het werd uiteindelijk een 4-0 zege. PSV mag alleen verweten worden dat het niet uitliep tot een monsterzege om het zwakke doelsaldo op te krikken. Maar 'first things first' en na de zwakke seizoensstart liet PSV vanavond duidelijk zien op de weg terug te zijn. De ploeg speelde de gehele wedstrijd eenrichtinsgvoetbal richting het doel van De Graafschap.

Het speelde alleen op een iets te lage snelheid om de club uit Doetinchem ook in score op te rollen. PSV creeerde echter toch voldoende kansen. Voor PSV wist Vennegoor of Hesselink twee keer te scoren in de eerste helft. In de tweede helft verdubbelden Rommedahl en Hofland (de laatste via een penalty) de score. het verloop van de wedstrijd was zodanig dat gerets halverwege de tweede helft Ooijer, Bouma en Bruggink rust kon geven.