Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: totaal niet bezig met mijn eigen positie

8 maart 2012 23:27

Fred Rutten liet na afloop voor de camera van RTL 7 weten de afgelopen totaal niet bezig te zijn geweest met zijn positie. "Ik ben professioneel. Ik houd me alleen bezig met de wedstrijd. Al dat andere moet je wegstoppen als professioneel. Ik heb me de laatste dagen alleen bezig gehouden met de voorbereiding van het team voor het duel tegen Valencia. Dat vraagt al mijn tijd."

"We zitten nu in een moeilijke fase. Dat is een feit. Dat er dan onrust ontstaat is ook wel logisch. Maar ik heb en houd wel vertrouwen in een goede afloop met dit elftal."

"We gaan gewoon door", doelde hij op zijn eigen wankele positie. "We gaan ons gewoon voorbereiden op de volgende wedstrijd tegen NAC Breda."




Tags

rutten nac valencia voorbereiden wankele wegstoppen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman