Transparent
Inloggen
Sluiten

Toivonen: ploeg blijft achter Rutten staan, maar beslissing is niet aan ons

11 maart 2012 15:08

Aanvoerder Ola Toivonen verscheen direct na de wedstrijd ontgoocheld voor de camera van Eredivisie Live. Hij hamerde erop dat de spelers nu als groep bij elkaar moeten blijven. "We moeten bij elkaar blijven, dat is nu het belangrijkste. En hopen dat de ploegen voor ons ook punten verliezen. Ik snap dat de supporters kritisch zijn, en terecht. Dit is de derde nederlaag in een week. Dat is lang geleden voor PSV."

"Als ploeg staan we nog achter Rutten," aldus de aanvoerder op vragen of de positie van Rutten nog houdbaar is. "Het is niet de fout van de trainer. Wij hebben nog vertrouwen in hem. Maar wat er met de trainer gaat gebeuren, is niet aan ons."




Tags

rutten toivonen eredivisie houdbaar ola ontgoocheld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte