Transparent
Inloggen
Sluiten

Tegenstander Nantes blijft verliezen

21 oktober 2001 13:39

Verslaggever: RvW

Hoewel de Franse kampioen Nantes in Europa blijft verbazen en er erg goed voor staat in de Champions League, blijft de Franse competitie een drama. Ook dit weekend lukte het Nantes niet haar eerste competitie overwinning te bereiken. Het speelde thuis met 2-2 gelijk tegen Auxerre en staat nog steeds troosteloos onderaan in de Franse competitie. Halverwege de tweede helft bracht Olivier Quint Nantes op gelijke hoogte via een penalty. Nadat Auxerre op 1-2 was gekomen liep het tegen een rode kaart op. Tegen 10 man wist Nantes vlak voor tijd nog de gelijkmaker te maken via een doelpunt van Frederic Da Rocha.

De slechte prestaties van Nantes in de competitie zeggen echter niets voor de prestaties van de Fransen in Europa zo is tot nu toe gebleken. PSV zal dus toch op de hoede moeten zijn.

Het Turkse Galatasaray speelt zondag een uitwedstrijd tegen Besiktas.

Lazio Roma kwam in een uitwedstrijd tegen de nummerlaatst van de Italiaanse competitie Venezia niet verder dan een teleurstellend 0-0 gelijkspel. Lazio Roma staat daardoor op een 12e plaats in de Italiaanse competitie.

Meer op




Tags

nantes auxerre lazio roma besiktas drama frederic galatasaray hoede nummerlaatst onderaan quint rocha troosteloos venezia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte