Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu interim-hoofdcoach, Faber de beoogde assistent

12 maart 2012 15:26

Phillip Cocu zal Fred Rutten als interim opvolgen. Cocu had grote bedenkingen om die rol op zich te nemen. Uiteindelijk heeft hij in het belang van de club toch besloten die rol te aanvaarden. "Phillip voelde zich in een dusdanige mate verantwoordelijk voor de club en de huidige situatie dat hij hier bereidwillend tegenover stond. Na dit seizoen zal hij weer een stap terugdoen, maar om de club dit seizoen te helpen in deze situatie heeft hij ervoor gekozen akkoord te gaan met het voorstel," aldus Sanders.

Ernest Faber is de beoogde assistent. PSV zou al een akkoord hebben bereikt met Faber over een dienstverband van twee seizoenen als assistent. PSV heeft vandaag de onderhandelingen met FC Eindhoven geopend en heeft goede hoop daar met de Jupiler League club uit te komen. "We hebben gekozen voor een optie die snel te realiseren was. Daarom hebben we gekozen voor twee relatief gezien onervaren trainers. Gelet op de timing was het noodzakelijk om zo snel mogelijk vervangers aan te stellen," aldus Marcel Brands. "Phillip Cocu was hier al werkzaam en Ernest Faber is ook bekend bij de club. Daarnaast hebben beiden veel aanzien binnen de huidige spelersgroep. Aan iedere trainer kleeft een risico, wij hebben gekozen in het belang van de club."




Tags

cocu faber aanvaarden bereidwillend brands dienstverband gelet jupiler kleeft rutten sanders terugdoen timing vervangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte