Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters rekenen op tweede ronde; bookmakers ook

21 oktober 2001 14:14

Verslaggever: BvT

Net als voorzitter Van Raaij hebben de supporters van PSV geen twijfel: de Eindhovenaren gaan zich plaatsen voor de volgende ronde in de prestigieuze Champions League. In de PSV Poll gaf bijna driekwart van de circa zeshonderd deelnemers aan dat ze op een eerste of tweede plaats rekenen in de huidige poule met Galatasaray, Nantes en Lazio. Op dit moment staat PSV derde.

De tweede plaats is het meest waarschijnlijk volgens de fans. Een meerderheid van zestig procent gaat daarvanuit. Opvallend is ook dat vrijwel niemand (5,7%) gelooft in het doemscenario, dat PSV vierde wordt en over twee wedstrijden uitgevoetbald is in Europa voor dit jaar.

Ook de Europese bookmakers geloven weer in PSV en hebben de wederopstandig gezien. Ondanks de 3e plaats in de poule geven ze PSV de meeste kans om eerste te eindigen in de poule. Voor winst in de poule van PSV wordt dan ook maar 2,5 tot 2,75 keer de inleg uitgekeerd. Voor Galatasaray is dat gemiddeld 2,75 keer de inzet, voor Nantes 3 keer de inzet.

De nieuwe PSV Poll gaat over mogelijke electronische hulpmiddelen voor scheidsrechters. Naar aanleiding van de matige arbitrage van de wedstrijd PSV-De Graafschap (4-0), laaide de discussie hierover weer op. Er werd niet zozeer partijdig gefloten en gevlagd, alswel vaak zeer twijfelachtig. Moeten scheids- en grensrechters door moderne techniek worden bijgestaan of is het all-in-the-game?

Meer op




Tags

bookmakers galatasaray nantes poll alswel arbitrage circa daarvanuit doemscenario driekwart electronische game gevlagd graafschap hulpmiddelen inleg laaide lazio partijdig raaij scheids twijfelachtig uitgevoetbald wederopstandig zeshonderd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage