Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: heel interessante stap van assistenten

13 maart 2012 07:12

Bondscoach Bert van Marwijk noemde de stap van zijn assistenten Cocu en Faber in het Algemeen Dagblad 'heel interessant'. "Vooropgesteld: het is jammer voor Fred Rutten dat het zo gaat, een gewaardeerde collega. Dat PSV nu bij Phillip en Ernest uitkomt, is heel interessant voor die twee in deze fase van hun carrières. Ze willen graag verantwoordelijkheid nemen en iedereen kan nu twee maanden kijken wat het brengt. Ernest brengt natuurlijk al zijn ervaring in bij FC Eindhoven. Dat met Frank de Boer erbij nu drie trainers uit mijn Oranje-staf leiding geven aan Nederlandse topclubs, zie ik als een compliment."

Bondscoach Bert van Marwijk ziet geen nadelige consequenties voor het Nederlands elftal. "Met Oranje hebben we in de slotfase van het clubseizoen geen wedstrijd en onze EK-voorbereiding begint officieel pas half mei, dus zelfs als PSV de finale van de Europa League op 9 mei zou halen is er geen overlapping."




Tags

marwijk oranje boer carrieres clubseizoen cocu faber overlapping rutten vooropgesteld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte