Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij: Keuze voor Cocu/Faber een verstandig besluit

13 maart 2012 22:23

De aanstelling van Phillip Cocu en Ernest Faber als respectievelijk hoofd- en assistent-trainer heeft de zegen van erevoorzitter Harry van Raaij, zo laat hij weten in De Telegraaf. "Een verstandig besluit. Ik denk dat Cocu en Faber uiteindelijk de enig goede oplossing vormen. Ernest heeft het met beperkte middelen goed gedaan bij FC Eindhoven, het zijn beide echte PSV-jongens en ze kennen elkaar goed van het Nederlands elftal. Natuurlijk houdt hun benoeming een gevaar in. Maar ik vind dat je met jongeren meer risico mag lopen dan met ouderen."

Van Raaij is blij dat de komst van Louis van Gaal nu definitief van de baan lijkt. "Begrijp me goed. Ik heb niets tegen Van Gaal, denk zelfs dat hij een uitstekende coach is. Maar als Mark van Bommel zijn terugkeer laat afhangen van het wegblijven van Van Gaal, is het wat mij betreft simpel. Van Bommel dus. De laatste weken is gebleken dat je hem hard nodig hebt om weer evenwicht in het elftal te krijgen."

Volgens Van Raaij moet dit seizoen nog niet opgegeven worden. "Je mag niet van Cocu en Faber verwachten dat ze alle wedstrijden winnen. Maar je moet een seizoen nooit als verloren beschouwen. Als je naar de huidige Nederlandse competitie kijkt, kun je bij wijze van spreken morgen weer in het rijtje favorieten staan.”
Tags

cocu faber raaij gaal bommel afhangen baan erevoorzitter favorieten jongeren opgegeven ouderen telegraaf wegblijven zegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

benfica beperking capaciteit corona daguardo demissionaire down feyenoord galatasaray ginkel hoezo kabinet kuip kutventje madueke midtjylland obispo onderaan onderbouwing ramalho ring schmidt shevchenko sir skuddem spartak teze tezert tinus yonci