Transparent
Inloggen
Sluiten

Faber: uitstralen dat we een team zijn

14 maart 2012 16:24

PSV ontbeert het aan het nodige zelfvertrouwen. Op korte termijn zal het duel Cocu/Faber daar iets aan moeten veranderen. "PSV is goed gezond, maar heeft alleen een klein virusje opgelopen," zo omschrijft Faber de situatie in De Pers. "Dat moeten we er snel uit zien te halen. We moeten uitstralen dat we een team zijn dat er met onvoorwaardelijke inzet voor wil gaan. De eerstvolgende wedstrijd na een nederlaag is namelijk dé mogelijkheid om te laten zien dat het een vergissing was."

"Ik ben FC Eindhoven gewend. Daar maak je dingen mee, dan schrik je nergens meer van. Daar heb je niks, alleen elkaar en de gedachte. Zie wat je daarmee kan bereiken. Als dat hier bij PSV ook kan, zie ik de toekomst positief tegemoet. Ik heb niet getwijfeld, maar me wel een beetje druk gemaakt. Het loopt daar namelijk goed en we hebben bij Eindhoven toch iets moois opgebouwd. Ik wil dan wel dat dat doorgaat. De laatste paar dagen leken tropenjaren. Ik moest hier bij PSV dingen voorbereiden, maar ook bij Eindhoven, het moet daar toch de rest van het seizoen door blijven lopen."

Meer: De Pers




Tags

faber uitstralen cocu omschrijft ontbeert schrik tropenjaren vergissing virusje voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage