Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijnaldum: de knop is omgezet

15 maart 2012 07:14 - Telegraaf.nl

Georginio Wijnaldum had het afgelopen maandag zeer moeilijk met het ontslag van Fred Rutten. In De Telegraaf geeft hij aan dat de knop inmiddels om is. "Met Verbeek ging het ook zo. Ik voelde het aankomen. Nu weer. Na FC Twente had ik al een rotgevoel. De druk werd zo groot. Toen ik maandagmorgen vroeg naar de club reed, hoopte ik dat er geen besluit zou worden genomen om de trainer weg te sturen. Precies zoals toen met Verbeek. Als je een goede band hebt met een coach, doet het pijn. De trainer stak veel tijd in mij."

Wat de middenvelder betreft kan nu weer vooruit gekeken worden. "De knop is om. Dat moet, want ik hoop hier nog steeds kampioen te worden. Met Phillip Cocu en Ernest Faber heeft de club geen verkeerde mannen voor de groep gezet. Phillip weet wat hier is gebeurd, hij heeft ook een goede visie op voetbal en is met zijn eigen methodes aan de slag gegaan."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

knop wijnaldum verbeek cocu faber methodes rotgevoel rutten telegraaf twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte