Transparent
Inloggen
Sluiten

Wondertje blijft uit tegen Valencia: 1-1

15 maart 2012 20:57

Een wonder is donderdagavond uitgebleven in het Philips Stadion. In de eerste wedstrijd onder leiding van Phillip Cocu en Ernest Faber richtte het elftal zich wel op. Tegen een verdedigend Valencia, dat niet voluit hoefde te gaan , leek er wel weer de nodige balans in de groep. Dat met name zal als grootste winstpunt gezien worden bij de Eindhovenaren.

PSV gaf weinig weg. Aanvallend creëerde het enkele goede kansen, al was dat te weinig om Valencia in grote problemen te kunnen brengen. Daar waar PSV een voorsprong misschien wel verdiende was het Valencia dat vlak na rust op voorsprong kwam via een door Rami van richting veranderde bal. Daarbij kwam het nodige geluk kijken. PSV bleef echter rustig en kwam na ruim een uur spelen op 1-1. Toivonen bleef beheerst bij een voorzet en wist hem binnen te werken. Daarna kreeg de ploeg wel kansen op de 2-1. Omdat die uitbleef, bleven er gemengde gevoelens bij de Eindhovenaren en was de uitschakeling een feit.




Tags

valencia wondertje beheerst cocu creeerde faber rami richtte toivonen uitbleef uitgebleven wonder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte