Transparent
Inloggen
Sluiten

Sibon: PSV zondag direct bij de strot pakken

17 maart 2012 12:05

Gerald Sibon liet in een interview in het Algemeen Dagblad weten dat Heerenveen er alles aan is gelegen om van een mooi seizoen een superseizoen te maken. De twee duels deze week tegen PSV zijn daarvoor cruciaal.

"Wij moeten PSV in elk geval meteen bij de strot pakken. Laten zien dat er ook tegen ons niets te halen is. FC Twente heeft het toch ook gedaan? FC Twente is kwalitatief gezien iets verder dan wij, maar ik denk dat wij wel iets gevaarlijker zijn. Zelfs als we PSV het initiatief geven, zijn we nog levensgevaarlijk met onze aanval."

"Uit hebben we nog maar een potje verloren. Laat onze spitsen maar rennen. Die houdt toch niemand bij. Daarom zijn ze ook bang voor ons. We zijn vrij effectief in de omschakeling."




Tags

sibon strot twente effectief gerald heerenveen kwalitatief omschakeling potje superseizoen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage