Transparent
Inloggen
Sluiten

Zeer overtuigende 5-1 zege PSV op Heerenveen

18 maart 2012 16:23

PSV heeft een zeer overtuigende 5-1 zege behaald op Heerenveen. In de eerste competitiewedstrijd onder leiding van Cocu was PSV veel te sterk voor de Friese tegenstander.

PSV begon sterk aan de wedstrijd. De ploeg kwam al na vijf minuten verdiend op voorsprong door een schot van Toivonen. Diezelfde Zweed had vervolgens ook de 2-0 moeten maken, maar verzuimde dat. Naarmate de eerste helft vorderde kwam Heerenveen meer aan voetballen toe. Djuricic was dichtbij de 1-1. Zijn inzet belandde op de paal. Vervolgens had hij zijn tweede geel moeten krijgen voor opzettelijk hands. De scheidsrechter verzuimde dat. Ook zijn eerste had hij al gehad voor opzettelijk hands.

De 1-1 zou uiteindelijk toch vallen. Kort na haalde Tyton een inzet uit het doel, maar tikte hem via Pieters alsnog in het doel. PSV zette vervolgens weer een tandje bij. Het was Mertens die weer eens op ouderwetse wijze naar binnenschoot en de bal prachtig in de verre hoek krulde. PSV bleef op zoek naar meer. De ploeg kreeg steeds meer ruimte en liep via invaller Engelaar, nogmaals Mertens en invaller Depay uit naar de prachtige 5-1 zege. Voor Depay was het zijn eerste competitiedoelpunt in het eerste elftal.




Tags

heerenveen depay hands mertens opzettelijk cocu competitiedoelpunt djuricic engelaar friese krulde naarmate ouderwetse pieters tandje tikte toivonen tyton vorderde zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje