Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen midweekse huldiging bij eventueel kampioenschap PSV

22 maart 2012 07:28

Het geloof in het kampioenschap voor PSV is er weer en dus moeten partijen als de gemeente rekening gaan houden met een eventuele huldiging. De voorlaatste speeldag is op woensdag 2 mei. Mocht PSV dan kampioen worden in het thuisduel tegen ADO Den Haag zal er niet direct een huldiging plaatsvinden in de stad, zo liet een woordvoerder van de gemeente weten tegenover Sp!ts. Het wordt in dat geval verplaatst naar zondag 6 mei.

"Het moet een feest zijn voor álle Eindhovenaren en PSV-fans. Stel dat we tegen ADO de titel behalen, dan kan de huldiging op het Stadhuisplein niet eerder plaatsvinden dan 22.30 uur. Dit late tijdstip zou er voor zorgen dat de allerkleinste en -jongste supporters dit grote feest niet mee kunnen maken", laat woordvoerder Martin van Rooij van de gemeente Eindhoven desgevraagd weten. "Een huldiging in het donker en op een dergelijk laat tijdstip brengt extra veiligheids- en leefbaarheidsproblemen met zich mee."

Meer: Sp!ts




Tags

huldiging gemeente ado allerkleinste leefbaarheidsproblemen rooij speeldag stadhuisplein titel veiligheids

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte