Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu moet keuzes maken: valt Wijnaldum buiten de basis?

23 maart 2012 23:13

Phillip Cocu zal voor het duel tegen Ajax keuzes moeten maken. Hij kan beschikken over een bijna volledig fitte selectie. “Op meerdere posities kan een keuze gemaakt worden. Ik ben blij dat iedereen aan boord en fit is. Dan krijg je als coach te maken met keuzes en dat zal ik ook gaan doen. Ik ben erg tevreden zeker gezien het aantal wedstrijden dat we gespeeld hebben en dat het team als geheel ook een fitte indruk maakt."

Op de rechtsbackspositie lijkt Cocu vast te houden aan Atiba Hutchinson, die het de afgelopen wedstrijden goed deed als vervanger van Stanislav Manolev. De moeilijkste keuze zal Cocu moeten gaan maken tussen Labyad, Lens en Wijnaldum. Afgaande op de uitlatingen van Cocu lijkt hij te willen voortborduren op het middenveldduo Strootman en Labyad. Rechtsvoor zal Cocu dan moeten kiezen tussen Lens en Wijnaldum.




Tags

cocu wijnaldum labyad lens atiba boord hutchinson manolev middenveldduo rechtsbackspositie rechtsvoor stanislav strootman voortborduren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte